Följ oss på   
Nyheter
Inga nyheter under de senaste 60 dagarna.
Gå till arkivet
 
2014-11-05
Ställ rätt frågor om jobbet
LÄS MER

Vill du ha jobbcoach och bor i Sollentuna kommun?

Klicka för större bild
  • Egen certifierad jobbcoach som du träffar varje vecka
  • Jobbsökarboken av Charlotte Hågård
  • Webbaserat jobbsökarverktyg
  • Välkänd metodik som använts av mer än 50 000 personer
  • Inspirerande metodseminarier
  • Intervjuträning
  • CV-stöd

12 snabba steg till nytt jobb

Varför tar det längre tid för vissa personer att hitta ett jobb än för andra? Varför verkar somliga kunna marknadsföra sig själva vitt och brett medan andra skäms över att behöva sälja sig själva? Hur vet man vilka jobb man ska söka när man känner sig allmänt vilsen i tillvaron? Hur lägger man upp en snabb och framgångsrik jobbsökning? Vilka jobbsökningsmetoder fungerar bäst?

För att få ett jobb krävs aktivitet. Det bästa sättet att få ett jobb är att gå på anställningsintervjuer. Och det bästa sättet för att få komma på intervju är att göra jobbsökning till ett jobb.

För att bli en framgångsrik jobbsökare krävs noggrann planering och organisation. I Newstarts jobbcoach program använder vi Jobbsökarboken av Charlotte Hågård som grund. Med hjälp av 12-stegsmetoden får du stöd i arbetet med att komma fram till vad du vill, hur du ska lägga upp en effektiv jobbsökning och hur du ska marknadsföra dig på bästa sätt. Hela metoden är uppbyggd utifrån över 22 års arbete med jobbsökare och karriärbytare i alla åldrar där författaren Charlotte Hågård identifierat 12 olika steg som gör all skillnad för hur väl du lyckas med din jobbsökning.

Kontakta Viveka Andersson på tel: 0700-514 179
Våra Jobbcoacher


Viveka Andersson – Stockholm, Akalla, Sollentuna